Skip naar main conent

WIN EEN OVERNACHTMERRIE

Inschrijven mogelijk t/m 2 januari

Durf jij deze Overnachtmerrie aan?

Win een epische Overnachtmerrie in The Amsterdam Dungeon. Een nacht waarin de schaduwen van het verleden tot leven komen. In de stille uurtjes vullen onverwachte geluiden je ‘slaapkamer’. Het kraken van oude vloeren, gefluister van...ja van wie? Misschien kom je zelfs wel oog in oog te staan met de beruchte bewoners van The Amsterdam Dungeon. Meld je nu aan en maak je klaar voor een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

De inschrijvingen voor de OVERNACHTMERRIE zijn inmiddels gesloten.

1 – Deelnemers aan deze actie moeten minimaal 18 jaar oud zijn. The Amsterdam Dungeon behoudt het recht om deelnemers onder de 18 uit te sluiten.

2 – De winactie loopt van 11 december 2023 tot en met 2 januari 2024. Alle inzendingen die in deze periode zijn aangemeld maken kans op een overnachting in The Amsterdam Dungeon voor maximaal 2 personen. Aanmeldingen buiten deze periode zijn uitgesloten van de winactie.

3 – De winnaar wordt na 1 februari 2024 bekendgemaakt.

4 – Binnen een week na de bekendmaking van winnaar zal contact worden opgenomen met de winnaar om een geschikte datum voor de Overnachtmerrie te bepalen.

5 – Deelname is uitgesloten voor personen die niet woonachtig zijn in Nederland.

6 – De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar(s). De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. In dit geval is The Amsterdam Dungeon gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

7 – De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de winactie en de uitreiking van de prijs. In dat kader is The Amsterdam Dungeon gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende winactie.

8 – The Amsterdam Dungeon is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

9 – The Amsterdam Dungeon is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.

10 – Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie aan.

11 – Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Vermeld daarbij de naam van de winactie. The Amsterdam Dungeon zal zo spoedig mogelijk reageren.

Health