Skip naar main conent

FAQ

Veelgestelde Vragen

Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan onderstaande lijst met vragen die wij vaak langs horen komen. Mocht je je antwoord alsnog niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Booking Portal

Als u al tickets heeft en de datum of tijdslot van uw bezoek wilt wijzigen, kunt u gebruik maken van onze Booking Portal. Deze dienst is gratis. U kunt uw boeking maximaal 5 keer wijzigen.

 

Is een mondkapje verplicht

Na de nieuwe maatregelen aangekondigd op 28/9/2020 stellen wij een mondmasker in onze attractie voorlopig verplicht.

In welke talen zijn de tours?

Wij hebben alleen Nederlandse en Engelse tours, welke om en om van start gaan, afhankelijk van het aantal wachtende Nederlands- of Engelstalige mensen.

Wat is de minimum leeftijd voor een bezoek?

We adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar. Wij controleren echter niet op geboortedatum aan de kassa en gaan ervan uit dat de volwassene begeleider zelf de inschattig maakt of het kind oud genoeg is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen altijd in gezelschap te zijn van iemand boven de 16 jaar.

Hoe lang duurt een tour?

Een tour duurt ongeveer tussen de 30 en 45 minuten, onafhankelijk van wanneer je ons bezoekt. Dit is uiteraard exclusief wachttijd.

Wanneer start een nieuwe tour?

Om de 15 minuten start een nieuwe tour. Je kunt bij de kassa aangeven of je de tour in het Nederlands of Engels wilt doen.

Hoeveel mensen kunnen er maximaal met een tour mee?

Het aantal personen in een tour is i.v.m. covid-19 teruggebracht van maximaal 30 naar maximaal 8 personen.

Waar ligt The Amsterdam Dungeon?

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie, bekijk onze Locatie en Route pagina.

Hoelang sta ik in de rij voordat een tour begint?

Omdat we met tijdsloten werken en alleen tickets toelaten gekocht via deze website, verwachten wij geen rij voor onze deur.

Moet ik mijn online gekochte kaarten uitprinten?

Alle kaarten die u op de website van The Amsterdam Dungeon koopt, kunnen op uw mobiel gescand worden en hoeven dus niet per se uitgeprint te worden. Indien je je kaarten op een andere website hebt gekocht, dien je hierover contact op te nemen met de aanbieder.

Welke maatregelen zijn er genomen m.b.t. COVID-19?

1). We zorgen voor 1.5 meter afstand tussen huishoudens

2). We zorgen voor voldoende en heldere informatie

3). We zorgen voor extra hygiënemaatregelen

Ik heb een ticket zonder specifieke datum via deze website gekocht. Kan ik hiermee naar The Amsterdam Dungeon?

Nee, helaas kunnen wij tickets zonder datum en tijdslot niet aannemen. Wij kunnen dit ticket omzetten naar een gewenste datum en tijd, neem hiervoor contact met ons op via info@theamsterdamdungeon.nl of 020 5308 500

Ik heb een verkeerde datum/tijdslot gekozen. Kan ik dit nog veranderen?

Ja dit kan. Stuur een e-mail naar info@theamsterdamdungeon.nl met je bevestigingsnummer en gewenste datum en tijdslot. Wij sturen je dan een nieuw ticket toe.

Ik heb een korting bon. Kan ik hiermee naar de kassa van The Amsterdam Dungeon komen?

Wij laten alleen bezoekers toe die een tijdslot hebben gereserveerd.

Kan ik mijn groepsreis/schoolreis annuleren of verplaatsen?

Ja dit kan. Wij kunnen je boeking kosteloos en tegen dezelfde voorwaarden wijzigen naar een andere datum. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe reservering. Mail ons op info@theamsterdamdungeon.nl

Hoe kan ik mijn ticket voor de rondvaart verzilveren?

Bij The Amsterdam Dungeon zijn combinatietickets te koop met een rondvaart. Bij de kassa ontvang je een aparte voucher voor de boottocht. Deze voucher hoef je niet per se op dezelfde dag te verzilveren, hiervoor heb je 30 dagen. De tickets voor de rondvaart kunnen verzilverd worden op het volgende adres (10 minuten lopen vanaf The Amsterdam Dungeon):

Damrak 26

1012 LG Amsterdam

De opstapplaats voor de boottocht bevindt zich op de Prins Hendrikkade 25-27.