Skip naar main conent

FAQ

Veelgestelde Vragen

Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan onderstaande lijst met vragen die wij vaak langs horen komen. Mocht je je antwoord alsnog niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Booking Portal

Als u al tickets heeft en de datum of tijdslot van uw bezoek wilt wijzigen, kunt u gebruik maken van onze Booking Portal. Deze dienst is gratis. U kunt uw boeking maximaal 5 keer wijzigen.

 

In welke talen zijn de tours?

Wij bieden Nederlandse en Engelse tours, welke om en om van start gaan, afhankelijk van het aantal wachtende Nederlands- of Engelstalige bezoekers.

Wat is de minimum leeftijd voor een bezoek?

We adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar. Wij controleren echter niet op geboortedatum aan de kassa en gaan ervan uit dat de volwassene begeleider zelf de inschatting maakt of het kind oud genoeg is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen altijd in gezelschap te zijn van iemand boven de 16 jaar.

Hoe lang duurt een tour?

Een tour duurt ongeveer 75 minuten.

Wanneer start een nieuwe tour?

Om de 15 minuten start een nieuwe tour. Je kunt bij de kassa aangeven of je de tour in het Nederlands of Engels wilt doen.

Hoeveel mensen kunnen er maximaal met een tour mee?

Maximaal 30 personen. Als je met meer dan 30 personen komt, neem dan even contact met ons op via info@theamsterdamdungeon.nl

Ben ik verplicht om mee te doen als ik uitgekozen wordt door de acteur?

We verplichten niemand om mee te doen, maar het is een interactieve beleving dus het kan zijn dat een acteur je uitnodigt of je eruit pikt. Dit is nooit vantevoren afgesproken en de acteurs weten dit ook niet van elkaar. Het kan dus zo zijn dat je de hele tour niet wordt uitgekozen of juist een paar keer.

Waar ligt The Amsterdam Dungeon?

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie, bekijk onze Locatie en Route pagina.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/plan-je-bezoek/openingstijden-locatie-route/locatie-route/

Hoelang sta ik in de rij voordat een tour begint?

Omdat we met tijdsloten werken en alleen tickets toelaten gekocht via deze website, verwachten wij geen rij voor onze deur.

Moet ik mijn online gekochte kaarten uitprinten?

Alle kaarten die u op de website van The Amsterdam Dungeon koopt, kunnen op uw mobiel gescand worden en hoeven dus niet per se uitgeprint te worden. Ook kaarten gekocht via een andere website kun je op je mobiel laten zien.

Ik heb een ticket zonder specifieke datum via deze website gekocht. Kan ik hiermee naar The Amsterdam Dungeon?

Nee, helaas kunnen wij tickets zonder datum en tijdslot niet aannemen. Wij kunnen dit ticket omzetten naar een gewenste datum en tijd, neem hiervoor contact met ons op via onderstaand email adres.

info@theamsterdamdungeon.nl

Ik heb een verkeerde datum/tijdslot gekozen. Kan ik dit nog veranderen?

Ja dit kun je zelf doen via het bookingportal. Houd hiervoor je bestelnummer (dit begint met een 5) bij de hand.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/tickets-prijzen/?module=booking-portal/

Ik heb een korting bon. Kan ik hiermee naar de kassa van The Amsterdam Dungeon komen?

Je dient nog wel een tijdslot te reserveren. Dit kan via onderstaande link. Je kunt dit ook aan de kassa doen, houd dan wel rekening met een langere wachttijd.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/reserveren/

Kan ik mijn groepsreis/schoolreis annuleren of verplaatsen?

Ja dit kan. Wij kunnen je boeking kosteloos en tegen dezelfde voorwaarden wijzigen naar een andere datum. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe reservering. Je kunt je wijziging mailen naar onderstaand adres.

info@theamsterdamdungeon.nl

Hoe kan ik mijn ticket voor de rondvaart verzilveren?

Bij The Amsterdam Dungeon zijn combinatietickets te koop met een rondvaart. Op je aankoop ticket staat een UNIEKE code (ticket ID) voor Lovers welke je kunt verzilveren op www.lovers.nl/merlin

Je selecteert hier het aantal tickets en het tijdslot. Hierna kun je de UNIEKE code invullen. Druk op kopen en de tickets worden naar je e-mail adres verstuurd.

De opstapplaats voor de boottocht bevindt zich op de Prins Hendrikkade 25-27.

Merlin Annual Pass

Merlin Annual Pass-houders ontvangen aan de kassa 15% korting op de reguliere toegangsprijs.

Is The Amsterdam Dungeon rolstoel toegankelijk?

Bezoekers in een rolstoel zijn van harte welkom. Helaas is het pand niet geschikt voor elektrische rolstoelen. Omdat er vanwege brandweer voorschriften maximaal twee rolstoel gebruikers per keer in het gebouw mogen zijn adviseren we je bezoek van te voren te reserveren via info@theamsterdamdungeon.nl of +31 (0) 20-5308500

Health