Skip naar main conent

Veelgestelde Vragen

Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan onderstaande lijst met vragen die wij vaak langs horen komen. Mocht je je antwoord alsnog niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Wij bieden Nederlandse en Engelse tours, welke om en om van start gaan, afhankelijk van het aantal wachtende Nederlands- of Engelstalige bezoekers.

We adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar. Wij controleren echter niet op geboortedatum aan de kassa en gaan ervan uit dat de volwassene begeleider zelf de inschatting maakt of het kind oud genoeg is. Kinderen tot en met 15 jaar dienen altijd in gezelschap te zijn van iemand boven de 16 jaar.

Een tour duurt ongeveer 75 minuten.

Om de 15 minuten start een nieuwe tour. Je kunt bij de kassa aangeven of je de tour in het Nederlands of Engels wilt doen.

Maximaal 30 personen. Als je met meer dan 30 personen komt, neem dan even contact met ons op via info@theamsterdamdungeon.nl

We verplichten niemand om mee te doen, maar het is een interactieve beleving dus het kan zijn dat een acteur je uitnodigt of je eruit pikt. Dit is nooit van tevoren afgesproken en de acteurs weten dit ook niet van elkaar. Het kan dus zo zijn dat je de hele tour niet wordt uitgekozen of juist een paar keer.

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie, bekijk onze Locatie en Route pagina.

Meer info

Omdat we met tijdsloten werken en alleen tickets toelaten gekocht via deze website, verwachten wij geen rij voor onze deur.

Alle kaarten die u op de website van The Amsterdam Dungeon koopt, kunnen op uw mobiel gescand worden en hoeven dus niet per se uitgeprint te worden. Ook kaarten gekocht via een andere website kun je op je mobiel laten zien.

Nee, helaas kunnen wij tickets zonder datum en tijdslot niet aannemen. Via onderstaande link kun je hier een tijdslot bij reserveren.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/reserveren/

Ja dit kun je zelf doen via het bookingportal. Houd hiervoor je bestelnummer (dit begint met een 5) bij de hand.

Klik hier voor het Bookingportal

Je dient nog wel een tijdslot te reserveren. Dit kan via onderstaande link. Je kunt dit ook aan de kassa doen, houd dan wel rekening met een langere wachttijd.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/reserveren/

Ja dit kan. Wij kunnen je boeking kosteloos en tegen dezelfde voorwaarden wijzigen naar een andere datum. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe reservering. Je kunt je wijziging mailen naar onderstaand adres.

info@theamsterdamdungeon.nl

Bij The Amsterdam Dungeon zijn combinatietickets te koop met een rondvaart. Op je aankoop ticket staat een UNIEKE code (ticket ID) voor Lovers welke je kunt verzilveren op www.lovers.nl/merlin

Je selecteert hier het aantal tickets en het tijdslot. Hierna kun je de UNIEKE code invullen. Druk op kopen en de tickets worden naar je e-mail adres verstuurd.

De opstapplaats voor de boottocht bevindt zich op de Prins Hendrikkade 25-27.

Merlin Annual Pass-houders ontvangen aan de kassa 15% korting op de reguliere toegangsprijs.

Helaas is het niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen naar The Amsterdam DungeonBezoekers in een rolstoel zijn van harte welkom. Helaas is het pand niet geschikt voor elektrische rolstoelen. Omdat er vanwege brandweer voorschriften maximaal twee rolstoel gebruikers per keer in het gebouw mogen zijn adviseren we je bezoek van te voren te reserveren via info@theamsterdamdungeon.nl of +31 (0) 20-5308500

Kunnen begeleiders gratis The Amsterdam Dungeon bezoeken?

Als je niet zelfstandig door de attractie kan bewegen mag je een begeleider meenemen. Deze mag gratis naar binnen. Wel heeft de begeleider een (gratis) ticket en tijdslot nodig. Dit moet 48 uur van tevoren worden gereserveerd via info@theamsterdamdungeon.nl

Gratis begeleider

Om van de gratis begeleider regeling gebruik te maken heb je vooraf een reservering nodig. Dit is nodig omdat onze collega’s in de attractie in veel gevallen niet kunnen beoordelen of je wel of niet in staat bent om zelfstandig door de attractie te bewegen. Het gratis begeleider ticket is gebonden aan een betaald entreebewijs en alleen geldig op de vooraf gereserveerde datum en tijd van dat ticket.

Hoe werkt de aanvraag?

Mail naar info@theamsterdamdungeon.nl op welke datum en welke tijd u onze attractie wilt bezoeken. U kunt één gratis begeleider ticket aanvragen voor elke bezoeker met een (on)zichtbare beperking.  Om misbruik van de regeling tegen te gaan vragen wij u om een document waaruit de beperking blijkt mee te sturen met uw aanvraag. (Bijv. Autipas, gehandicaptenparkeerkaart, verklaring CIZ, OV begeleiderspas etc.) Wij bevestigen uw aanvraag welke u meeneemt naar de kassa van The Amsterdam Dungeon. Op vertoon van deze bevestiging krijgt u één gratis begeleider ticket aan de kassa.

 

Booking Portal

Als u al tickets heeft en de datum of tijdslot van uw bezoek wilt wijzigen, kunt u gebruik maken van onze Booking Portal. Deze dienst is gratis. U kunt uw boeking maximaal 5 keer wijzigen.

Health