Skip naar main conent

FAQ

Veelgestelde Vragen

Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan onderstaande lijst met vragen die wij vaak langs horen komen. Mocht je je antwoord alsnog niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Booking Portal

Als u al tickets heeft en de datum of tijdslot van uw bezoek wilt wijzigen, kunt u gebruik maken van onze Booking Portal. Deze dienst is gratis. U kunt uw boeking maximaal 5 keer wijzigen.

 

Covid-19

Als je symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoesten, verhoging, kortademigheid), vragen wij je beleefd ons niet te bezoeken en in plaats daarvan onmiddellijk contact op te nemen met jouw plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verdere instructies.

Vanaf 6 november dienen wij iedere gast vanaf 13 jaar op een coronatoegangsbewijs én identiteitsbewijs te controleren. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze attractie.

In welke talen zijn de tours?

Wij bieden Nederlandse en Engelse tours, welke om en om van start gaan, afhankelijk van het aantal wachtende Nederlands- of Engelstalige bezoekers.

Wat is de minimum leeftijd voor een bezoek?

We adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar. Wij controleren echter niet op geboortedatum aan de kassa en gaan ervan uit dat de volwassene begeleider zelf de inschattig maakt of het kind oud genoeg is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen altijd in gezelschap te zijn van iemand boven de 16 jaar.

Hoe lang duurt een tour?

Een tour duurt ongeveer 45 minuten.

Wanneer start een nieuwe tour?

Om de 15 minuten start een nieuwe tour. Je kunt bij de kassa aangeven of je de tour in het Nederlands of Engels wilt doen.

Hoeveel mensen kunnen er maximaal met een tour mee?

Het aantal personen in een tour is i.v.m. covid-19 teruggebracht van maximaal 30 naar maximaal 8 personen.

Waar ligt The Amsterdam Dungeon?

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie, bekijk onze Locatie en Route pagina.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/plan-je-bezoek/openingstijden-locatie-route/locatie-route/

Hoelang sta ik in de rij voordat een tour begint?

Omdat we met tijdsloten werken en alleen tickets toelaten gekocht via deze website, verwachten wij geen rij voor onze deur.

Moet ik mijn online gekochte kaarten uitprinten?

Alle kaarten die u op de website van The Amsterdam Dungeon koopt, kunnen op uw mobiel gescand worden en hoeven dus niet per se uitgeprint te worden. Ook kaarten gekocht via een andere website kun je op je mobiel laten zien.

Welke maatregelen zijn er genomen m.b.t. COVID-19?

1). We zorgen voor 1.5 meter afstand tussen huishoudens

2). We zorgen voor voldoende en heldere informatie

3). We zorgen voor extra hygiënemaatregelen

Ik heb een ticket zonder specifieke datum via deze website gekocht. Kan ik hiermee naar The Amsterdam Dungeon?

Nee, helaas kunnen wij tickets zonder datum en tijdslot niet aannemen. Wij kunnen dit ticket omzetten naar een gewenste datum en tijd, neem hiervoor contact met ons op via onderstaand email adres.

info@theamsterdamdungeon.nl

Ik heb een verkeerde datum/tijdslot gekozen. Kan ik dit nog veranderen?

Ja dit kun je zelf doen via het bookingportal. Houd hiervoor je bestelnummer (dit begint met een 5) bij de hand.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/tickets-prijzen/?module=booking-portal/

Ik heb een korting bon. Kan ik hiermee naar de kassa van The Amsterdam Dungeon komen?

Je dient nog wel een tijdslot te reserveren. Dit kan via onderstaande link. Je kunt dit ook aan de kassa doen, houd dan wel rekening met een langere wachttijd.

https://www.thedungeons.com/amsterdam/reserveren/

Kan ik mijn groepsreis/schoolreis annuleren of verplaatsen?

Ja dit kan. Wij kunnen je boeking kosteloos en tegen dezelfde voorwaarden wijzigen naar een andere datum. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe reservering. Je kunt je wijziging mailen naar onderstaand adres.

info@theamsterdamdungeon.nl

Hoe kan ik mijn ticket voor de rondvaart verzilveren?

Bij The Amsterdam Dungeon zijn combinatietickets te koop met een rondvaart. Bij de kassa ontvang je een aparte voucher voor de boottocht. Deze voucher hoef je niet per se op dezelfde dag te verzilveren, hiervoor heb je 30 dagen. De tickets voor de rondvaart kunnen verzilverd worden op het volgende adres (10 minuten lopen vanaf The Amsterdam Dungeon):

Damrak 26

1012 LG Amsterdam

De opstapplaats voor de boottocht bevindt zich op de Prins Hendrikkade 25-27.