Skip naar main conent

Covid 19 Informatie

ACTUELE GEZONDHEIDSINFORMATIE

 

VEILIG SAMEN UIT

Als je symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoesten, verhoging, kortademigheid), vragen wij je beleefd ons niet te bezoeken en in plaats daarvan onmiddellijk contact op te nemen met jouw plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verdere instructies.

Vanaf 6 november dienen wij iedere gast vanaf 13 jaar op een coronatoegangsbewijs én identiteitsbewijs te controleren. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht in onze attractie.

UITSLUITEND ONLINE VERKOOP

De verkoop van tickets zal bij voorkeur online plaatsvinden. Het maximum aantal toegelaten gasten per dag zal sterk gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen. Als je liever een ticket aan de kassa wilt kopen dan kan dit. Je wordt dan ingedeeld in het eerst beschikbare tijdslot. Houd wel rekening met een langere wachttijd. 

BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN

Heb je klachten die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus? Kom dan niet naar The Amsterdam Dungeon, maar blijf thuis. Zo voorkom je verspreiding van het virus. Blijf thuis als je: - Verkouden bent of griep hebt.
- Milde verkoudheidsklachten hebt, zoals snotteren, hoesten, keelpijn en/of koorts.
- Huisgenoten hebt die verkouden zijn of koorts hebben.

HOUD JE AAN DE HYGIËNE REGELS

In The Amsterdam Dungeon dien je je aan dezelfde regels te houden als thuis of op straat.
- Moet je niezen of hoesten? Doe dit dan in je elleboog.
- Snuit je neus in een papieren zakdoek en gooi deze direct weg.
- Was regelmatig je handen. Doe dit minimaal 20 seconden.

HOUD 1,5 METER AFSTAND

Houd afstand. Blijf op minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en ons personeel. Ook tijdens het wachten in de wachtrij. Op veel punten zijn hiervoor speciale vakken of lijnen op de grond gemaakt. Zo weet je zeker dat je voldoende afstand houdt.