febru(sc)ary

Febru(sc)ary

In de voorjaarsvakantie is The Amsterdam Dungeon enger dan ooit tevoren! Durf jij het aan? Bespaar maar liefst €8 met het Vakantie Bespaar Ticket!

 

 

Face Your Fears! 

In de voorjaarsvakantie (17 februari t/m 4 maart) staat The Amsterdam Dungeon volledig in het teken van het ‘febru(sc)ary’-thema! In de vakantie zullen de bewoners van de Dungeon extra hun best doen om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen! Dit houdt in; extra acteurs en aanpassingen in de shows die jou oog in oog laat staan met je grootste angsten!

Donkerder dan ooit tevoren!

Kom dus in de voorjaarsvakantie naar The Amsterdam Dungeon om jouw grootste angsten te overwinnen! Alleen dan krijg je de kans om onze vogelverschrikker te ontmoeten; hij zal er alles aan doen om de rillingen over je lijf te laten lopen. Durf jij het hierna nog aan om het touw de duisternis in te volgen? Misschien is het maar beter dat je niks ziet…  Gelukkig kun je je leed delen met de lieftallige zwarte weduwe, die het ook tamelijk zwaar lijkt te hebben.  

Doe jezelf een plezier!

In verband met de verwachte vakantiedrukte raden we je ten alle tijden aan om je tickets van tevoren online te kopen. Op die manier heb je gegarandeerd toegang op de door jou geselecteerde dag! Koop van te voren een online Vakantie Bespaar Ticket en bespaar in de voorjaarsvakantie maar liefst €8 ten opzichte van onze deurprijs!