Uitje Amsterdam

Staat een uitje Amsterdam op de planning en ben je op zoek naar leuke dingen die je kunt gaan doen? Laat ons je inspireren! In samenwerking met enkele andere Amsterdamse topattracties bieden we namelijk voordelige combinatietickets aan. Hiermee kun je je bezoek aan The Amsterdam Dungeon voordelig combineren met het bezoeken van enkele andere super leuke attracties!  

The Amsterdam Dungeon: ontdek tijdens je uitje Amsterdam het duistere verleden van Amsterdam!

In het bruisende Amsterdam zijn er dagelijks ontelbaar veel mogelijkheden om leuke dingen te doen. Sinds The Amsterdam Dungeon zijn deuren opende hebben veel mensen hun weg ernaartoe al weten te vinden! Het is een unieke en spannende attractie die je meesleurt naar de meest hachelijk momenten uit het verleden van Amsterdam. The Amsterdam Dungeon biedt je de gelegenheid om tijdens jouw uitje Amsterdam een hele andere kant van Amsterdam te leren kennen, waarbij het de vraag is of je gaat bezwijken van angst of door een lachbui! Mocht je tijdens uitje Amsterdam nog tijd over hebben na je bezoek aan The Amsterdam Dungeon, dan is er in de buurt genoeg te doen. We raden we je aan om onze voordelige online combitickets te bekijken!  Met deze combitickets kun je tijdens je uitje Amsterdam voordelig een bezoek brengen aan een andere super leuke attractie na je bezoek aan The Amsterdam Dungeon!  

Maak jouw uitje Amsterdam compleet!

The Amsterdam Dungeon past perfect bij jouw uitje Amsterdam. Door de unieke centrale ligging in het hartje van Amsterdam is het goed mogelijk om jouw uitje naar The Dungeon te combineren met bijvoorbeeld een dagje winkelen. Begin jouw ultieme uitje Amsterdam bijvoorbeeld vanaf Centraal Station en loop van daar het centrum in. Na het verlaten van het station kom je uit bij de Damrak, dit wordt ook wel de rode loper van de stad genoemd, bedoeld om bezoekers een spectaculaire eerste indruk te geven van de stad. Na 10 minuten kom je uit bij de Dam, het historische hart van de stad. Hier staat het adembenemende Koninklijk Paleis. Als je vanaf de Dam je weg vervolgt kom je uit bij de bekendste winkelstraat van Amsterdam, de Kalverstraat. Met meer dan 150 verschillende winkels valt er hier genoeg te shoppen voor iedereen. Halverwege de Kalverstraat ligt The Amsterdam Dungeon om de hoek, aan het Rokin.

Bezoek meerdere attracties voordelig met onze combinatietickets!

Ben je niet zo van het winkelen? Dan is het misschien de moeite waard om onze exclusieve online combitickets eens te bekijken. In samenwerking met enkele andere Amsterdamse topattracties bieden wij namelijk voordelige online combinatietickets aan. De attracties waarmee samenwerken liggen allemaal op loopafstand van The Amsterdam Dungeon en vormen daarom leuke tussenstops tijdens je wandeling door het centrum van Amsterdam! De combitickets zijn 30 dagen na je bezoek aan The Dungeon te gebruiken. Onderaan deze pagina worden de attracties waarmee The Amsterdam Dungeon voordelig is te combineren beschreven!

Madame Tussauds: sta oog in oog met de grootste sterren!

De dagen dat Madame Tussauds een museum was waar de wassenbeelden achter rode touwen stonden zijn al lang voorbij. In plaats daarvan staat nu een volledige te gekke interactieve ervaring waarbij je de kans krijgt om actief deel te nemen in werelden van beroemde gezichten. Geniet bijvoorbeeld van een lekker kopje koffie met George Clooney, maak een vlog met Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol, of houdt een balletje hoog met voetbalster Messi. In de DJ-ruimte ervaar je hoe het voelt om voor een uitzinnig publiek te staan naast wereldberoemde DJ’s als Afrojack en Hardwell. Verder ontmoet je bij Madame Tussauds enkele iconische historische- en politieke figuren; maak je kunstwerken met ’s werelds bekendste kunstenaars. Verder krijg je de unieke kans het levensgrote Marvel stripboek in te stappen om in de huid te kruipen van je favoriete superhelden en om je krachten te meten met de Hulk.

Madame Tussauds ligt op 5 minuten loopafstand van The Amsterdam Dungeon en is daarom heel goed te combineren tijdens jouw uitje Amsterdam! Boek deze combideal via de rode knop.Beleef Amsterdam vanaf het water: prachtige rondvaart

Ben je uitgewandeld, is het niet zo’n lekker weer, of wil je even ontspannen en bijkomen van  The Amsterdam Dungeon? Dat kunnen we heel goed begrijpen! Daarom kun je je bezoek aan The Dungeon voordelig combineren met een prachtige rondvaart door de historische, wereldberoemde Amsterdamse grachten! De zeventiende-eeuwse grachtengordel is absoluut een ‘must-see’ tijdens je uitje Amsterdam! En wat is er nou leuker om deze te bekijken vanaf het water? Tijdens een ontspannen rondvaart zal je Amsterdam en haar vele bezienswaardigheden leren kennen. Koop je combinatieticket voor deze 2 attracties online en bespaar maar liefst 15% ten opzichte van de deurprijs!   Big Ticket: Voordelig naar The Dungeon, Madame Tussauds en een Rondvaart tijdens je uitje Amsterdam!

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je na The Amsterdam Dungeon een beetje ontspanning kunt gebruiken tijdens je uitje Amsterdam. Zoals je hebt gelezen bieden wij daarom leuke voordelige combinatietickets aan om jou dag zo leuk mogelijk te maken! Mocht je echt het maximale uit je uitje Amsterdam willen halen dan bieden wij verder nog het super voordelige Big Ticket aan, waarmee je super voordelig je bezoek aan The Amsterdam Dungeon combineert met Madame Tussauds en een rondvaart!Ontdek de geheimen van het geluk en de effecten op het lichaam

Op slechts enkelen minuten loopafstand van The Amsterdam Dungeon ligt het anatomisch museum Body Worlds. Deze twee zijn daarom goed te combineren wanneer je door het prachtige centrum loopt tijdens jouw dagje Amsterdam. Bij Body Worlds, gelegen aan de Damrak, ga jij aan de hand van 200 anatomische preparaten van echte mensenlichamen op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid. Je gaat je gegarandeerd verwonderen over wat er zich allemaal in ons lichaam afspeelt en hoe al onze dagelijkse bezigheden van invloed zijn op de staat van ons lichaam. The Amsterdam Dungeon biedt combinatietickets aan waarmee je voordelig naar The Dungeon en Body Worlds kunt tijdens je dagje Amsterdam! Boek deze combideal nu via de knop rechts.