Recensies over the Amsterdam Dungeon

Wil je een geheimpje weten?

Wij besteden een hoop tijd en aandacht om the Amsterdam Dungeon een super attractie te maken voor onze gasten. We schrijven scripts, doen audities met acteurs, ontwerpen sets en kostuums. We doen behoorlijk wat om alles perfect te krijgen.

DAARNA investeren we veel geld om te zorgen dat iedereen over ons hoort; advertising, social media etcetera. De Marketing mensen werken zich een slag in the rondte. Dat je het weet... we schenken hier heel veel aandacht aan.

Maar... en dit is ons geheimpje... niets werkt beter dan een echte recensie van een echte gast die het super naar zijn/haar zin heeft gehad in the Amsterdam Dungeon. Dus, hier zijn de recensies van de echte gasten. Lees met genot... en dan... koop een ticket.

Dit zijn de 10 meest recente recensies. Zie the full archive hier.

SPANNEND!

“Geweldig om eens een keer te doen met een vriendengroep als je in Amsterdam iets anders wilt doen dan de stad bezoeken. Veel schrikmomenten en ook veel humor. Je zit zelf in een verhaal in het verre verleden van Amsterdam en beleeft een hele nieuwe kant van Amsterdam en leert er dus ook veel over het verleden. EEN ECHTE AANRADER!”

Tim

Zo leuk en spannend!

“Ik ben samen met een vriendin geweest. We hebben echt genoten . De acteurs deden het erg goed en grappig! Schrikmomenten maar ook veel moeten lachen. bij de laatste show van de spanning tranen van het lachen...je wist niet wat er kwam. Was ontzettend leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten voor de cast!!”

Meg

Hartstikke leuk

“Wij waren zondag 24 augustus in de Dungeon.
Wat ontzettend leuk .We waren met z n zevenen en hebben het allemaal als heel leuk ervaren.Echt de moeite waard!”

Nico

ook als rolstoelgebruik(st)er is The dungeon een echte aanrader!!

“Als rolstoelgebruikster is Amsterdam een uitdaging, zeker als je dringend naar het toilet moet.... maar dit alles wordt snel vergeten na een bezoek aan The dungeon! Van een service gesproken!! Er is een traplift beschikbaar voor de laatste verdieping te kunnen betreden, de acteurs helpen graag waar nodig! Zodoende kregen wij een rondleiding achter de schermen en konden we de architectuur van de kerk waar The dungeon is in gevestigd bewonderen. Een pareltje! Net als het gehele concept! Van een aanrader gesproken!! Wij hebben genoten en komen zeker volgend jaar terug, bedankt om mij (rolstoelgebruikster) een moment te geven dat ik even vergat wielen onder mijn gat te hebben :-)”

Nathalie

Geweldig

“Perfecte combinatie van 'engheid' en humor, ik had voor de rest in A'dam echt een rotdag (mobiel gestolen, 'Nederlands' weer), maar dit was echt een hoogtepunt.”

Geerd

Boven verwachting goed!

“Vandaag met mijn zoon van 12 naar Dungeon geweest, het was fantastisch. Hij dacht dat hij het heel eng zou vinden, maar vond het hooguit spannend en vooral erg leuk. Bijna alles was gewoon in het Nederlands. Het zag er heel realistich uit en de acteurs waren geweldig.Mijn zoon wil daar later wel naar solliciteren....
Topdag gehad!”

Astrid

Super mooi!

“We zijn gisteren met z'n drieën meegesleurd in de verhalen van amsterdam dungeon.
Vanaf het moment dat je naar binnen liep werd je meegenomen in een avontuur wat heel veel indruk maakte.
De manier hoe de acteurs je betrokken in het verhaal en hoe alles gemaakt was is gewoon super.
IK zou zo in de auto willen stappen om weer dit avontuur te beleven. Ook zelf waren we een van de die werden betrokken bij het verhaal.
Gewoon in een woord mooi!


Natasha

Geweldige ervaring, spannend en leuk!

“Gisteren met 4 meiden bij the Amsterdam Duguons geweest. Ik heb me rot gelachen omdat we al meteen in het begin ons rot schrokken! Heel mooi opgezet allemaal. De acteurs zijn super! Het verhaal wordt duidelijk verteld. En omdat het erg spannend is zit er nog een heerlijke dosis humor bij. Top dag gehad !
Echt een dikke aanrader!”

lisette

Jammer van de achtbaan

“Ik ben vier keer in de Amsterdam Dungeon geweest. Hoog verslavingsgehalte namelijk... Alleen het toppunt, het achtbaantje op het einde is er nu niet meer... Ik ga er uit pure teleurstelling niet meer naar toe, vond dit toch wel echt een ultiem leuk einde. Verder zou iedereen de dungeon eens moeten bezoeken. Ik hoop wel dat er een nieuwe attractie komt in Amsterdam want in Londen en Berlijn sluit de tour ook af met een attractie.”

Missy

The Dungeon says...
“Dank je wel voor je bericht. In plaats van de achtbaan is er nu wel de spannende nieuwe show met speciale effecten: Moord op de Zeedijk.”

Griezelig goed verjaardagscadeautje

“Als verjaardagscadeautje had ik mijn moeder meegenomen de Dungeon in. Ze was vooral erg te spreken over de wc's...
Daarna kwam je meteen goed in de sfeer doordat je werd opgesloten in een cel tot je werd opgehaald.
De rest van de show zat goed in elkaar, de acteurs zaten supergoed in hun rol. We hadden meer schrikmomentjes verwacht, maar we kwamen er evengoed genoeg tegen. Vooral het niet weten wat je te wachten stond, dat maakte het zo leuk. Moord op de zeedijk vonden we het spannendste. Zeker goed dat deze erbij is gekomen!”

Ellen

Lees de gehele recensie.