Scholen

Leg de schoolboeken weg en breng het verleden tot leven met een geschiedenisles om nooit te vergeten!

Met een schat aan ervaring in het verzorgen van de allerbeste schoolreisjes koppelt ons team van echte acteurs zorgvuldig onderzochte historische feiten aan uitstekende speciale effecten. De klas zal een spannende, educatieve en onvergetelijke reis naar de diepten van Amsterdam’s meest gruwelijke geschiedenis beleven, die bovenal griezelig leuk is!

The Amsterdam
Dungeon

Van

€8,50

per persoon

KOOP NU

Schoolreisje +
'VOC Programma'

Van

€10.50

per persoon

KOOP NU

Schoolreisje +
Madame Tussauds

Van

€15.50

per persoon

KOOP NU

Om het schoolreisje te boeken, of voor nadere informatie, kun je bellen naar 020-5308500 of direct online reserveren in het formulier onderaan deze pagina.

Belangrijk:

  • Voor elke 10 scholieren die the Amsterdam Dungeon bezoeken is de supervisie van één leraar vereist.
  • Er kan ook betaald worden met de Cultuurkaart.

Wat is er nieuw
In 2015 hebben we weer een uitgebreid programma voor de leerlingen van Nederland. De prijzen voor 2015 blijven gelijk, dat betekent dat de leerlingen nog steeds €8,50 zijn en de begeleiders ook. 

We hebben een nieuwe samenwerking opgezet met Body Worlds, maar natuurlijk is ook de combinatie met de rondvaart gewoon weer te boeken in 2015.

Ook in 2015 kunnen reserveringen betaald worden met de cultuurkaart en een weborder.

Het educatieve VOC Schoolprogramma

Jouw klas wordt ontvangen door een acteur in de rol van zeeman uit de VOC-tijd, die je in ongeveer 20 minuten alles vertelt over de erbarmelijke omstandigheden van het leven aan boord... Is een zeemansgraf ook jouw lot? Wil je vast een voorproefje van de VOC-les om alvast een goede indruk te krijgen? Bekijk dan hier het filmpje!

*NB: show kan alleen doorgaan op basis van beschikbaarheid van acteurs. De prijs van het educatieve VOC Schoolprogramma bedraagt €10.50 per persoon.

Reacties van leerlingen:

"Bij binnekomst voel je gelijk dat je terug in de tijd bent gegaan. je wordt verwelkomt door een aantal acteurs die eruit zien alsof ze 500 jaar geleden geboren zijn. Ze vertellen enge verhalen over de pest en de duistere geschiedenis van Amsterdam. De acteurs blijven goed in hun rol en nemen mensen uit het publiek in de maling. Je stapt het gekkenhuis binnen waar de minnares van Rembrandt opgesloten zit, een VOc-schip waar ziekte en muiterij heerst, stap binnen in het huis van de veroordeelde heks Meynes Cornelis en voel haar duistere aanwezigheid..en maak een rit in de achtbaan naar de onderwereld van Magere Hein!"
Door Schoolkrant redactie, VMBO Zuid Slinge, Rotterdam, 14-15 jaar. 

"In het begin toen we binnenkwamen was het al eng en waren er echt hele enge mensen. Iris en ik waren samen, en het was echt heel eng, maar ook wel leerzaam want het ging tenslotte over geschiedenis!"
Door Chenelle, Maris College, Mient, klas 1MC, 12-13 jaar.

"Alles in de Dungeon was heel spannend en natuurlijk ook interessant. Het was iets nieuws wat we nog nooit beleefd hadden. Daarna gingen we naar huis. Het was een leuke dag met onze klas 1F1!"
Door Mikaela Andrade, Nova College Amsterdam, klas 1F1, 12-13 jaar.

PRIJZEN 

Attractie Prijs
The Amsterdam Dungeon + Kanal Tour €14,50
The Amsterdam Dungeon + Kanal Tour + Madame Tussauds €22,00
The Amsterdam Dungeon + Body worlds Schüler €15,50
The Amsterdam Dungeon + Body worlds Lehrer €7,50
The Amsterdam Dungeon + Amsterdam Arena schüler €15,50
The Amsterdam Dungeon + Amsterdam Arena Lehrer €8,00

Ben jij een ander soort groep?

Groepen (10+)VERJAARDAGSPARTIJTJEVrijgezellenfeest