Vrijgezellenfeest

We houden van vrijgezellenfeesten en we bieden precies de juiste verhouding tussen vermaak en vernedering. Dat lijk ons een goed begin van een avontuurlijke avond.

Ga met je vrijgezellenfeest op avontuur en bezoek de spannendste attractie van Amsterdam. Bij The Amsterdam Dungeon komt de duistere geschiedenis van Amsterdam tot leven en wordt de vrijgezel in het duistere zonnetje gezet.

Ons team van acteurs zal de vrijgezel en haar/zijn vrienden doen lachen, huilen en schreeuwen voordat jullie de stad ingaan. Vergeet niet de vrijgezel aan te wijzen, dan zullen wij ervoor zorgen dat hij/zij de verdiende behandeling krijgt. Een vrijgezellenfeest kost €17 per persoon (deze prijs is geldig vanaf 10 personen). In combinatie met een vrijgezellenfeest bij The Amsterdam Dungeon bieden wij een speciale Wallentour aan, waarbij je de Rosse buurt induikt. Boek je vrijgezellenfeest eenvoudig via het boekingsformulier onderaan deze pagina 

Let op: de boekingt dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden. In het weekend verwerken wij geen boekingen.

Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn!

Aansluitend aan jullie aan The Amsterdam Dungeon trekken jullie het geheimzinnigste gedeelte van Amsterdam in; de Rosse Buurt!   
Samen met een professionele gids wandelen jullie langs de schaarsgeklede dames van lichte zeden en de bekendste spots van Amsterdam. Zoals de Bananenbar, de oude Kerk, Casa Rosso, de roodste en de smalste steeg van Amsterdam.
Tijdens de tour worden jullie bedolven onder sterke verhalen en pijnlijke anekdotes over dit meest bonte stukje Amsterdam.

Deze combinatie is zeven dagen per week te reserveren vanaf 10 personen. De laatste tour bij The Amsterdam Dungeon vertrekt om 17.00 uur. Dat houdt in dat de tour over de wallen dan om 18.30 uur begint. 

Een vrijgezellenfeest bij The Amsterdam Dungeon in combinatie met de Wallentour kost €24,45 per persoon. Dit is inclusief: 

  • Bezoek aan The Amsterdam Dungeon
  • 2 uur durende rondleiding over de Wallen
  • Leuke verhalen en anekdotes
  • 1 of 2 cafe stops naar keuze