Veelgestelde Vragen

Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan onderstaande lijst met vragen die wij vaak langs horen komen. Mocht je je antwoord alsnog niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Wij hebben alleen Nederlandse en Engelse tours, welke om en om van start gaan, afhankelijk van het aantal wachtende Nederlands- of Engelstalige mensen. 

We adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar. Wij controleren echter niet op geboortedatum aan de kassa en gaan ervan uit dat de volwassene begeleider zelf de inschattig maakt of het kind oud genoeg is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen altijd in gezelschap te zijn van iemand boven de 16 jaar.

Een tour duurt ongeveer 60 minuten, onafhankelijk van wanneer je ons bezoekt. Dit is uiteraard exclusief wachttijd. 

Om de 15 minuten start een nieuwe tour. Je kunt bij de kassa aangeven of je de tour in het Nederlands of Engels wilt doen.

Per tour kunnen maximaal 30 mensen mee. Is je groep groter dan 30 personen? Dan dien je je groep te verdelen over 2 of meer groepen. 

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie, bekijk onze Locatie en Route pagina.  

Ondanks dat er rijen voor onze deur kunnen staan hoef je niet lang in de rij te staan bij ons. Dit komt omdat er om de 15 minuten een groep van maximaal 30 personen een tour begint. Verder hoef je je bij ons in de rij nooit te vervelen! Zo zal ons camera team je bij het betreden van de attractie een aantal keer op de gevoelige plaat vastleggen en kun je in een kooi je grootste angsten alvast overwinnen! 

Alle kaarten die u op de website van The Amsterdam Dungeon koopt, kunnen op uw mobiel gescand worden en hoeven dus niet per se uitgeprint te worden. Indien je je kaarten op een andere website hebt gekocht, dien je hierover contact op te nemen met de aanbieder.