Veelgestelde Vragen

Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan onderstaande lijst met vragen die wij vaak langs horen komen. Mocht je je antwoord alsnog niet kunnen vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Wij hebben alleen Nederlandse en Engelse tours, welke om en om van start gaan, afhankelijk van het aantal wachtende Nederlands- of Engelstalige mensen. 

We adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar. Wij controleren echter niet op geboortedatum aan de kassa en gaan ervan uit dat de volwassene begeleider zelf de inschattig maakt of het kind oud genoeg is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen altijd in gezelschap te zijn van iemand boven de 16 jaar.

Een tour duurt ongeveer tussen de 30 en 45 minuten, onafhankelijk van wanneer je ons bezoekt. Dit is uiteraard exclusief wachttijd. 

Om de 15 minuten start een nieuwe tour. Je kunt bij de kassa aangeven of je de tour in het Nederlands of Engels wilt doen.

Het aantal personen in een tour is i.v.m. covid-19 teruggebracht van maximaal 30 naar maximaal 8 personen.

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie, bekijk onze Locatie en Route pagina.  

Omdat we met tijdsloten werken en alleen tickets toelaten gekocht via deze website, verwachten wij geen rij voor onze deur.

Alle kaarten die u op de website van The Amsterdam Dungeon koopt, kunnen op uw mobiel gescand worden en hoeven dus niet per se uitgeprint te worden. Indien je je kaarten op een andere website hebt gekocht, dien je hierover contact op te nemen met de aanbieder. 

1). We zorgen voor 1.5 meter afstand tussen huishoudens

2). We zorgen voor voldoende en heldere informatie

3). We zorgen voor extra hygiënemaatregelen

Nee, helaas kunnen wij tickets zonder datum en tijdslot niet aannemen. Wij kunnen dit ticket omzetten naar een gewenste datum en tijd, neem hiervoor contact met ons op via info@theamsterdamdungeon.nl of 020 5308 500

Ja dit kan. Stuur een e-mail naar info@theamsterdamdungeon.nl met je bevestigingsnummer en gewenste datum en tijdslot. Wij sturen je dan een nieuw ticket toe.

Wij laten alleen bezoekers toe die een ticket hebben gekocht via theamsterdamdungeon.nl

Ja dit kan. Wij kunnen je boeking kosteloos en tegen dezelfde voorwaarden wijzigen naar een andere datum. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe reservering. Mail ons op info@theamsterdamdungeon.nl