Toegankelijkheidsinformatie

The Amsterdam Dungeon hanteert een adviesleeftijd van 10 jaar en ouder. Kinderen van 12 jaar en jonger moeten onder begeleiding van een 'volwassene' (16 jaar of ouder) zijn.

 

Covid-19 – Informatie voor bezoekers: 

Zoals bij veel bedrijven, houden we de situatie met betrekking tot de uitbraak van Covid-19 coronavirus actief in de gaten en hebben we regelmatig contact met de gezondheidsautoriteiten. Het advies van de gezondheidsautoriteiten is niet gewijzigd, dus ons bedrijf functioneert als normaal en de standaard algemene voorwaarden voor boekingen blijven van toepassing.De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers is onze prioriteit en we zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om hun welzijn te garanderen. Als zodanig, en in overeenstemming met algemene richtlijnen voor de volksgezondheid, hebben we verbeterde schoonmaakregimes geïmplementeerd in The Amsterdam Dungeon en de beschikbaarheid van handdesinfectieproducten verhoogd. We vragen alle gasten om goede hygiënepraktijken in acht te nemen tijdens hun verblijf bij ons.Als u van plan bent The Amsterdam Dungeon te bezoeken vanuit een gebied dat rechtstreeks door het coronavirus is getroffen EN als u symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoest, kortademigheid), vragen wij u beleefd ons niet te bezoeken en in plaats daarvan onmiddellijk contact op te nemen met uw plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verder advies en instructie.

 

Als je voorafgaand aan je bezoek vragen of opmerkingen hebt en kun je je antwoord hieronder niet vinden, neem dan contact met ons op

The Amsterdam Dungeon kan worden bezocht in een rolstoel (max. 1 tegelijk binnen), echter kan het zo zijn dat de rolstoelgebruiker bij sommige shows even moet wachten. De Amsterdam Dungeon is erg donker en navigeren door de attractie kan lastig zijn. The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor batterij gevoede elektrische rolstoelen of scootmobielen. Er is een standaard rolstoel aanwezig die kan worden gebruikt (afhankelijk van beschikbaarheid). Helaas beschikken wij niet over een veilige opslagplaats voor de batterij aangedreven rolstoel of scootmobiel. Deze rolstoel zou moeten worden geduwd door een begeleidende verzorger. Het is noodzakelijk dat mensen met een handicap zelfstandig kunnen overstappen van een elektrische rolstoel of scootmobiel naar standaard rolstoel. We hebben drie trappenhuizen, de eerste twee trappenhuizen kunnen vermeden worden door het gebruik van een lift. Het laatste trappenhuis is voorzien van een traplift en de gast moet hier zelf zonder hulp kunnen overstappen van de rolstoel naar de traplift om vervolgens verder te komen. De traplift heeft een veilige werkbelasting voor één persoon en een maximum gewicht van 125 kg. Om veiligheidsredenen staan wij één rolstoelgebruiker per uur toe in het pand. Voor groepen met meer dan één rolstoelgebruiker, verzoeken wij u contact op met The Amsterdam Dungeon om te bespreken hoe wij uw bezoek aan onze attractie kunnen verzorgen. Navigeren door de hele Amsterdam Dungeon verloopt voornamelijk via paden van gelijk niveau, maar als gevolg van de aard van de attractie zijn sommige vloeren ongelijk.  

Zwangere gasten en gasten met rug- of nekklachten dienen bij binnenkomst een personeelslid te waarschuwen, die aanwijzingen zal geven waar u rekening mee moet houden.

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor mensen die lijden aan claustrofobie.

De belevenis van the Amsterdam Dungeon wordt grotendeels overgebracht door middel van acteurs en vooraf opgenomen stemgeluid. Het kan voorkomen dat gasten met gehoorproblemen moeite hebben om de attractie volledig te kunnen volgen, daarom is het mogelijk om gratis een ​​begeleider mee te nemen.

The Amsterdam Dungeon is erg donker en mensen met een verminderd gezichtsvermogen of visuele beperking kunnen moeite hebben met het navigeren door de attractie.

Als gevolg van gezondheids-en veiligheidsvoorschriften zijn geleidehonden niet toegestaan ​​in the Amsterdam Dungeon. Verder zou de attractie sommige honden kunnen verontrusten.

Helaas is het om veiligheidsredenen niet mogelijk om zeer grote tassen of koffers mee The Amsterdam Dungeon in te nemen. Zeer grote tassen en koffers kun je kwijt op het Centraal Station van Amsterdam of bij de 'Hoppa Storage Home' in de Wijde Kapelsteeg 1A.

The Amsterdam Dungeon heeft een volledig toegankelijk invalidetoilet, deze bevindt zich vóór de eerste show in the Amsterdam Dungeon.

Wij maken gebruik van verschillende geluids- en lichteffecten. Mocht je hier gevoelig voor zijn, dan wijzen  wij je erop dat deelname aan de tour op eigen risico geschiedt.