Onderwijs

Boek nu de spannendste geschiedenisles van Nederland. De bewoners van The Amsterdam Dungeon leren jouw leerlingen graag een lesje!

Jij! Ja, jij daar! Kijk nou… je bent zo wanhopig op zoek naar een schoolreisje voor die snotneuzen in jouw klas. Wat sneu! Moet je horen! Heb je al eens gedacht aan een verzetje naar The Amsterdam Dungeon? Een unieke en spannende attractie waarin je wordt meegesleurd naar de meest hachelijke momenten uit het verleden van Amsterdam. Wie eindigt op de brandstapel of moet de poepemmer legen op het VOC-schip? Of ze nu bezwijken van angst of een lachbui; jouw snotneuzen zijn een hele ervaring rijker. Geschiedenisles was nog nooit zo spannend en leuk! Heb jij ’t lef?

Tip: vertrouw niemand. Ook niet jouw lieve leerlingen!

Pssst! Luister! Heb jij met jouw snotneuzen The Amsterdam Dungeon overleefd? Dan kan je tegen een zacht prijsje je dagje Amsterdam compleet maken met één van onze combinatiedeals. Of je nu bij wilt komen tussen de sterren in Madame Tussauds, wilt varen over de grachten of wilt genieten van een heerlijke lunch bij Luciën’s Pancakes; het kan allemaal.

Je schoolreisje naar The Amsterdam Dungeon, eventueel in combinatie met het educatieve VOC programma of een bezoek aan Madame Tussauds, boek je eenvoudig via onderstaande knop. Schoolprijzen zijn geldig vanaf 10 personen. Het reserveren van een van de andere leuke combinaties kan door hieronder het boekingsformulier in te vullen. Mocht je vragen hebben over je schoolreisje, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de boeking dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden. In het weekend verwerken wij geen boekingen. Wij maken boekingen vanaf 10 personen. 
Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn!

Wil jij meer weten over het erbarmelijke leven aan boord van een VOC-schip? Dat kan! Speciaal voor jouw schooiers hebben de Dungeon bewoners een eigenaardig programma bedacht. Voor wie is het zeemansgraf de laatste bestemming? Leer alles over het leven aan boord van de Batavia.

*NB: Het VOC-programma kan elke dag 15 minuten voor openingstijd worden geboekt. De show kan alleen doorgaan op basis van beschikbaarheid van acteurs. De prijs van het educatieve VOC Schoolprogramma bedraagt €10.50 per persoon. 

Boek deze combinatiedeal via de rode knop, of via het boekingsformulier! 

Hollywoodsterren? Check! Zangers? Check! Royals? Check!

Bij Madame Tussauds Amsterdam schitter je tussen de sterren. Drink midden in het centrum van Amsterdam een kopje koffie met George Clooney, ga op de foto met leden van het Koninklijk huis en maak je eigen kunstwerk met wereldberoemde kunstenaars als Van Gogh en Rembrandt. Ben je toch meer een muziek fan? Dan kan je een duet opnemen met Adele in onze opnamestudio of plaatsnemen achter de DJ-booth met DJ’s als Afrojack en Armin van Buuren. In Amsterdam zie je nergens zoveel sterren als bij Madame Tussauds.

Reserveer deze schoolreis via onderstaande knop of via het boekingsformulier. 

Tijdens deze tour nemen wij je mee naar de Gouden Eeuw: een van de belangrijkste periodes uit de Amsterdamse geschiedenis. Dit is de periode van de VOC, Michiel de Ruyter en de scheepsjongens van Bontekoe!

Onze deskundige gidsen wandelen tijdens deze Gouden Eeuw stadswandeling met de klas mee langs de groteske pakhuizen, pittoreske binnenhaventjes en bijzondere monumenten. De leerlingen wanen zich eventjes een echte 17de eeuwse Amsterdammer.

Deze wandeling neemt je mee langs de Schreierstoren, het Scheepvaartmuseum, de oude Amsterdamse Haven en de Lastage buurt.

Reserveer deze schoolreis via het boekingsformulier!

BODY WORLDS Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. De tentoonstelling toont echte geplastineerde lichamen, waardoor je een uniek kijkje krijgt in onze anatomie en hoe ons lichaam werkt. Deze originele attractie heeft genoten van internationaal succes over de hele wereld, met rondleidingen in meer dan 100 steden in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Het heeft meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken sinds het begin in 1995. Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Reserveer deze schoolreis via het boekingsformulier!

Vaar met de klas over de mooiste grachten en langs de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam. Zoals de Zevenbogenbruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip de ‘Amsterdam’, het Anne Frank Huis en het Scheepvaartmuseum. Het audiosysteem zorgt ervoor dat de klas Amsterdam op een informatieve wijze leert kennen. Met de 1 uur durende rondvaart verzorgt Lovers de ultieme tour door de grachten van Amsterdam!

Reserveer deze schoolreis via het boekingsformulier!

Luciën’s is een grote gastvrije plek midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van snel en vers bereide overheerlijke pannenkoeken, sandwiches en andere smaakvolle maaltijden. Met uitzondering van het ontbijt, serveren ze bij Luciën’s alle gerechten de hele dag door. ‘All-day eating’ noemen ze dat!
Bij Luciën’s worden de gasten verrast met een intieme service, ongeacht de groepsgrootte. Ze verwelkomen groepen tot 150 personen. Dit zou wel eens de ideale plek voor een lekkere lunch met jouw klas kunnen zijn!

Boek nu via het boekingsformulier een heerlijke lunch samen met een bezoek aan The Amsterdam Dungeon!

Aan het rijtje Eiffeltoren, Berliner Fernsehturm en London Eye is een Nederlands uitkijk-icoon toegevoegd: A’DAM LOOKOUT.

Combineer nu makkelijk je schoolexcursie naar The Amsterdam Dungeon met een fantastisch uitzicht vanaf de A'DAM Lookout. 

Hoogtepunten:

  • Het meest spectaculaire 360 graden uitzicht over Amsterdam en omgeving
  • Toegang tot de indoor interactieve, state-of-the-art Amsterdam-tentoonstelling
  • Gratis digitale foto van je bezoek aan LOOKOUT
Attractie(s) Prijs per leerling Prijs per extra begeleider*
The Amsterdam Dungeon €9,50 €9,50
+VOC programma €10,50 €10,50

+ Madame Tussauds Amsterdam

€16,50 €16,50

+ Rondvaart

€16,50 €16,50
+ Body Worlds €17,50 €9,50
VOC-stadswandeling €16,00 €16,00
+ Lunch bij Luciën's Pancakes €19,50 €19,50
+ A'dam Lookout €13,50 €13,50
+ VOC programma & A'dam Lookout €14,50 €14,50

*Bij The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds krijgt één leraar per 15 leerlingen gratis entree. 

Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn.

Wij nemen boekingen aan van school groepen van 10 leerlingen of meer.