Onderwijs

Boek nu de spannendste geschiedenisles van Nederland. De bewoners van The Amsterdam Dungeon leren jouw leerlingen graag een lesje! Daarom komen ze in het schooljaar 2018/2019 ook naar jou toe. Ze nemen jouw geschiedenisles graag een keertje over. 

Jij! Ja, jij daar! Kijk nou… je bent zo wanhopig op zoek naar een schoolreisje voor die snotneuzen in jouw klas. Wat sneu! Moet je horen! Heb je al eens gedacht aan een verzetje naar The Amsterdam Dungeon? Een unieke en spannende attractie waarin je wordt meegesleurd naar de meest hachelijke momenten uit het verleden van Amsterdam. Wie eindigt op de brandstapel of moet de poepemmer legen op het VOC-schip? Of ze nu bezwijken van angst of een lachbui; jouw snotneuzen zijn een hele ervaring rijker. Geschiedenisles was nog nooit zo spannend en leuk! Heb jij ’t lef?

Tip: vertrouw niemand. Ook niet jouw lieve leerlingen!

Pssst! Luister! Heb jij met jouw snotneuzen The Amsterdam Dungeon overleefd? Dan kan je tegen een zacht prijsje je dagje Amsterdam compleet maken met één van onze combinatiedeals. Of je nu bij wilt komen tussen de sterren in Madame Tussauds of wilt varen over de grachten; het kan allemaal. 

Je schoolreisje naar The Amsterdam Dungeon, eventueel in combinatie met een educatieve les bij jou op school door één van onze acteurs of een bezoek aan Madame Tussauds, boek je eenvoudig via onderstaande knop. Schoolprijzen zijn geldig vanaf 10 personen. Het reserveren van een van de andere leuke combinaties kan door hieronder het boekingsformulier in te vullen. Mocht je vragen hebben over je schoolreisje, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de boeking dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden. In het weekend verwerken wij geen boekingen. Wij maken boekingen vanaf 10 personen. Boekingen kunnen tot 48 uur van te voren gewijzigd worden. Hierna kunnen we geen wijzigingen meer verwerken.
Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn!

Leraren opgelet! Wil jij jouw leerlingen, beter bekend als schooiers, een lesje leren? Kom dan zaterdag 16 of zondag 17 maart naar The Amsterdam Dungeon. De bewoners van deze duistere kerkers weten maar al te goed hoe je met schooiers om moet gaan. Ze geven jou graag tips & tricks tijdens het speciale lerarenweekend. Mooi meegenomen: leerlingen en ander ongedierte zijn niet toegestaan deze dagen. Je bent eindelijk vrij... of toch niet helemaal HAHA. Durf jij het aan? 

Aanmelden

Verrassing! De bewoners van The Amsterdam Dungeon komen dit schooljaar ook naar jou toe. Ze willen de donkere kerkers inruilen voor een licht klaslokaal. En geloof ons maar; ook in het licht jagen ze ratten – jouw leerlingen - de stuipen op het lijf met gruwelijke verhalen over onze vaderlandse geschiedenis. Deze extra les is een goede aanvulling op een bezoek aan The Amsterdam Dungeon, maar is ook los te boeken.

De les sluit aan bij de leerlijnen Cultureel Erfgoed en Drama en is een goede vervanging voor de reguliere geschiedenisles. 

Pakketprijs: €13,50 per leerling

Losse les:    €9,50 per leerling

* Let op! scholen buiten vervoerregio Amsterdam dienen een reiskostenvergoeding te betalen voor de acteur. 

Wil jij meer weten over het erbarmelijke leven aan boord van een VOC-schip? Dat kan! Speciaal voor jouw schooiers hebben de Dungeon bewoners een eigenaardig programma bedacht. Voor wie is het zeemansgraf de laatste bestemming? Leer alles over het leven aan boord van de Batavia.

*NB: Het VOC-programma kan elke dag 15 minuten voor openingstijd worden geboekt. De show kan alleen doorgaan op basis van beschikbaarheid van acteurs. De prijs van het educatieve VOC Schoolprogramma bedraagt €10.50 per persoon. 

Boek deze combinatiedeal via de rode knop, of via het boekingsformulier! 

Hollywoodsterren? Check! Zangers? Check! Royals? Check!

Bij Madame Tussauds Amsterdam schitter je tussen de sterren. Drink midden in het centrum van Amsterdam een kopje koffie met George Clooney, ga op de foto met leden van het Koninklijk huis en maak je eigen kunstwerk met wereldberoemde kunstenaars als Van Gogh en Rembrandt. Ben je toch meer een muziek fan? Dan kan je een duet opnemen met Adele in onze opnamestudio of plaatsnemen achter de DJ-booth met DJ’s als Afrojack en Armin van Buuren. In Amsterdam zie je nergens zoveel sterren als bij Madame Tussauds.

Reserveer deze schoolreis via onderstaande knop of via het boekingsformulier. 

Tijdens deze tour nemen wij je mee naar de Gouden Eeuw: een van de belangrijkste periodes uit de Amsterdamse geschiedenis. Dit is de periode van de VOC, Michiel de Ruyter en de scheepsjongens van Bontekoe!

Onze deskundige gidsen wandelen tijdens deze Gouden Eeuw stadswandeling met de klas mee langs de groteske pakhuizen, pittoreske binnenhaventjes en bijzondere monumenten. De leerlingen wanen zich eventjes een echte 17de eeuwse Amsterdammer.

Deze wandeling neemt je mee langs de Schreierstoren, het Scheepvaartmuseum, de oude Amsterdamse Haven en de Lastage buurt.

Reserveer deze schoolreis via het boekingsformulier!

BODY WORLDS Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. De tentoonstelling toont echte geplastineerde lichamen, waardoor je een uniek kijkje krijgt in onze anatomie en hoe ons lichaam werkt. Deze originele attractie heeft genoten van internationaal succes over de hele wereld, met rondleidingen in meer dan 100 steden in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Het heeft meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken sinds het begin in 1995. Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Reserveer deze schoolreis via het boekingsformulier!

Vaar met de klas over de mooiste grachten en langs de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam. Zoals de Zevenbogenbruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip de ‘Amsterdam’, het Anne Frank Huis en het Scheepvaartmuseum. Het audiosysteem zorgt ervoor dat de klas Amsterdam op een informatieve wijze leert kennen. Met de 1 uur durende rondvaart verzorgt Lovers de ultieme tour door de grachten van Amsterdam!

Reserveer deze schoolreis via het boekingsformulier!

Aan het rijtje Eiffeltoren, Berliner Fernsehturm en London Eye is een Nederlands uitkijk-icoon toegevoegd: A’DAM LOOKOUT.

Combineer nu makkelijk je schoolexcursie naar The Amsterdam Dungeon met een fantastisch uitzicht vanaf de A'DAM Lookout. 

Hoogtepunten:

  • Het meest spectaculaire 360 graden uitzicht over Amsterdam en omgeving
  • Toegang tot de indoor interactieve, state-of-the-art Amsterdam-tentoonstelling
  • Gratis digitale foto van je bezoek aan LOOKOUT

Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn.

Wij nemen boekingen aan van school groepen van 10 leerlingen of meer.Vul uw kortingscode in