Locatie en Route

WE ZIJN MAKKELIJK TE VINDEN! 

 

The Amsterdam Dungeon is gevestigd op het Rokin, in het hart van Amsterdam. Het ligt om de hoek van de Dam, de Kalverstraat, het Rembrandtplein en vlakbij het Centraal Station.

(Mocht je het niet kunt vinden, dan kun je ook gewoon de pestgeur volgen...)

  

Adres:
Rokin 78
1012 KW Amsterdam

TE VOET

Vanuit Centraal Station loop je via Damrak naar de Dam. In het verlengde van Damrak en parallel aan de Kalverstraat ligt het Rokin. Vanaf de Dam loop je in 5 minuten naar The Amsterdam Dungeon. Op de Dam ligt trouwens het populaire Madame Tussauds, waarvoor wij speciale combinatietickets aanbieden! Kortom, alles wat je nodig hebt om een leuk dagje Amsterdam te hebben en wij besparen je ook nog eens geld met onze combitickets!

Parkeergelegenheid

Helaas zijn er geen parkeerplaatsen bij the Amsterdam Dungeon. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park aan Beursplein (1012 JW, Amsterdam). Vanaf daar is het nog 5 minuutjes lopen. Die frisse lucht kun je goed gebruiken voordat je The Amsterdam Dungeon betreedt!

Touringcar

Ook per een touringcar is The Amsterdam Dungeon makkelijk te bereiken. Op nog geen vijf minuten loopafstand, bij het Amsterdam Museum, is een bushalte speciaal voor touringcars. De bus mag hier alleen tijdelijk stil staan om passagiers in of uit te laten stappen. Daarna kan de bus het beste geparkeerd worden bij de Passenger Terminal Amsterdam aan de Piet Heinkade. Klik hier voor een compleet overzicht van alle parkeerplaatsen en in- en uitstaphaltes in het centrum van Amsterdam.

Openbaar vervoer

The Amsterdam Dungeon ligt op 15 minuten lopen van treinstation Centraal Station Amsterdam. Vanaf Centraal Station kun je tram 4, 14 of 24 naar Spui/Rokin pakken om ons te bereiken. Deze haltes liggen op steenworp afstand van The Amsterdam Dungeon. Verder kun je ons ook bereiken vanaf metrohalte Nieuwmarkt of Rokin, maar we begrijpen het ook als je bezoek aan The Amsterdam Dungeon ondergronds genoeg is voor een dag!


Ontdek wat voor jou het handigst is om ons te bereiken door ons adres (Rokin 78) op de volgende site als eindbestemming in te voeren: 9292.nl