Groepen (10+)

The Amsterdam Dungeon is uitermate geschikt om met een groep mensen te bezoeken. Dit is namelijk een garantie voor nog meer spanning en hilariteit. Vooral tijdens Halloween zal het zweet jullie uitbreken. Verder geeft het je de mogelijkheid om je vrienden of vijanden (ook wel collega's genoemd) uitgekozen te zien worden.

We zijn dol op groepen, daarom doen we het enige juiste; speciale groepskorting wanneer je van te voren je groepstickets online koopt! Verzamel dus je vrienden, collega’s, teamgenoten, je familie en anderen (niet-zo) geliefden. Groepsprijzen zijn geldig vanaf 10 personen. Je hebt dus slechts 9 medeslachtoffers nodig om te besparen... Wil jij nog meer zien van Amsterdam? Wij bieden verschillende combinatiepakketten aan. Neem hieronder gerust een kijkje. Tickets boek je eenvoudig via onderstaande knop of via het boekingsformulier onderaan deze pagina.

Let op: de boeking dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden. In het weekend verwerken wij geen boekingen. Wij maken boekingen vanaf 10 personen. Boekingen kunnen tot 48 uur van te voren gewijzigd worden. Hierna kunnen we geen wijzigingen meer verwerken

Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn!

Hollywoodsterren? Check! Zangers? Check! Royals? Check!

Bij Madame Tussauds Amsterdam schitter je tussen de sterren. Drink midden in het centrum van Amsterdam een kopje koffie met George Clooney, ga op de foto met leden van het Koninklijk huis en maak je eigen kunstwerk met wereldberoemde kunstenaars als Van Gogh en Rembrandt. Ben je toch meer een muziek fan? Dan kan je een duet opnemen met Adele in onze opnamestudio of plaatsnemen achter de DJ-booth met DJ’s als Afrojack en Armin van Buuren. In Amsterdam zie je nergens zoveel sterren als bij Madame Tussauds.

Vaar met jouw groep over de grachten  langs de bekendste bezienswaardig-heden van Amsterdam. Bekijk de Zevenbogenbruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip de ‘Amsterdam’, het Anne Frank Huis en het Scheepvaartmuseum. Het audiosysteem zorgt ervoor dat jouw groep Amsterdam op een informatieve wijze leert kennen. Met de 1 uur durende rondvaart verzorgt Lovers de ultieme tour door de grachten van Amsterdam!

Groepsprijzen (10+)

Attracties Prijs volwassenen Prijs kinderen
The Amsterdam Dungeon  €18,00 €15,00
+ Madame Tussauds €29,00 €24,00
+ Rondvaart €25,00 €21,00
+ Madame Tussauds & rondvaart €42,50 €35,50

Wij nemen boekingen aan van groepen van 10 personen of meer.