Het leukste kinderfeestje Amsterdam

Ben je op zoek naar het leukste kinderfeestje Amsterdam voor jouw jarige job en zijn/haar vrienden? En ben je op zoek naar een idee voor een kinderfeestje dat net iets anders is dan het doorsnee feestjel? Kom dan gezellig griezelen bij de The Amsterdam Dungeon, als je durft! 

Nummer 1 kinderfeestje Amsterdam: The Amsterdam Dungeon

Een kinderfeestje organiseren dat iedereen leuk vindt is een lastige klus, gelukkig biedt The Amsterdam Dungeon de oplossing. Betreed samen met je vrienden de donkere kerkers van The Amsterdam Dungeon en leer alles over de meest duistere geschiedenis van Amsterdam! Gevestigd op een toplocatie aan het Rokin (om de hoek van de Dam) in het hart van Amsterdam vind je de deuren van The Dungeon. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en op loopafstand van centraal station. Voor meer informatie over hoe je ons kunt bereiken, klik hier.


De adviesleeftijd voor The Amsterdam Dungeon is 10 jaar, omdat het alleen geschikt is voor de echte waaghalzen. The Amsterdam Dungeon opent namelijk alleen de deuren voor degenen die stoer genoeg zijn en niet bang zijn voor een beetje spanning. Denk jij dat je het aankunt en ben je benieuwd wie van jou vrienden echt zo stoer zijn als dat ze zich voordoen? Duik dan met je vriendjes en vriendinnetjes het duistere verleden van Amsterdam in maar laat je niet bang maken! De Dungeon bewoners weten namelijk wel raad met degenen die bezwijken! Naast dat het af en toe best wel spannend kan zijn, zullen de Dungeon bewoners er ook voor zorgen dat je niet meer bijkomt van het lachen. Het is de vraag of jullie zodadelijk niet meer bijkomen van de spanning of van het lachen. Ervaar bij de 12 verschillende shows van The Amsterdam Dungeon hoe het is om het in je broek te doen van het lachen, of juist van de angst! Het beste kinderfeestje Amsterdam gegarandeerd! Het kan in ieder geval geen kwaad om schoon ondergoed mee te nemen... 

Wat krijg je?

Voor slechts €13,50 per persoon kun je al komen griezelen bij The Dungeon. Een bezoek duurt gemiddeld 80 minuten en alle overlevenden krijgen een overlevingscertificaat! Daarnaast hebben wij een leuke verassing voor de jarige, maar ook voor de andere kinderen natuurlijk. Je kunt al een reservering plaatsen vanaf 5 kinderen (waarvan  1 jarige) onder begeleiding van ten minste één volwassene. 

Boek dit kinderfeestje eenvoudig via de rode knop, of door onderstaand boekingsformulier in te vullen.