Bezienswaardigheden Amsterdam

Ben jij op zoek naar de leukste bezienswaardigheden Amsterdam? The Amsterdam Dungeon biedt in samenwerking met Madame Tussauds, een ervaren rederij en Body Worlds super voordelige combinatietickets aan. Hiermee kun je jouw bezoek aan The Amsterdam Dungeon combineren met een bezoek aan een of meerdere andere topattracties.

The Amsterdam Dungeon: Bezienswaardigheden Amsterdam topper

The Amsterdam Dungeon is een bezienswaardigheid waar iedereen een keer geweest moet zijn. Gelegen in het hartje van Amsterdam, op slecht 15 minuten loopafstand vanaf centraal station, vind je The Amsterdam Dungeon aan het Rokin. The Amsterdam Dungeon is een attractie die net iets anders is dan alle andere attracties in Amsterdam. Tijdens jouw bezoek aan The Amsterdam Dungeon leer je namelijk een hele nieuwe kant van de geschiedenis van Amsterdam kennen. In de Dungeon neem je namelijk aan de hand van interactieve live shows een duik in het duistere verleden van Amsterdam. Wees op je hoede! The Dungeon is namelijk niet voor iedereen weg gelegd, tijdens jouw bezoek kom je voor vele verassingen te staan en kan de spanning hoog oplopen. Tegelijkertijd kun je ook verwachten om lekker veel te lachen om alles wat The Dungeon te bieden heeft. Neem daarom gezellig je familie of vrienden mee! Voor meer informatie over The Amsterdam Dungeon, klik hier.

Maak je dag compleet door je bezoek te combineren

Wil jij tijdens jouw bezoek aan Amsterdam meer bezienswaardigheden bezoeken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Daarom kun je jouw dag voordelig vervolgen bij een van de andere 'must-see' bezienswaardigheden Amsterdam: Madame Tussauds! Deze wereldberoemde attractie biedt je de unieke mogelijkheid om in een wereld vol met bekende gezichten te stappen! Duik in deze wereld en waan je een ster! Loop over de catwalk, trap een balletje met Messi of drink koffie met George Clooney. Kortom, een leuk bezoek gegarandeerd!

Om jouw bezoek aan de bezienswaardigheden van Amsterdam compleet te maken kun je jouw bezoek ook aanvullen met een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam. Een prachtige rondvaart in een luxe rondvaartboot is de perfecte activiteit om Amsterdam beter te leren kennen. Jouw dagje Amsterdam wordt hierdoor helemaal compleet!

Koop een Big Ticket en bespaar

Maak jouw bezoek aan de top bezienswaardigheden Amsterdam compleet en combineer super voordelig jouw bezoek aan The Amsterdam Dungeon met een bezoek aan Madame Tussauds en eventueel met een rondvaart door de grachten! Voor slechts €42,50 kun jij al genieten van deze 3 topattracties, hiermee bespaar je maar liefst €21,- op je ticket!

Madame Tussauds; een fantastische interactieve ervaring

Madame Tussauds is al sinds jaar en dag een van de populairste bezienswaardigheden van Amsterdam. Het is al lang geen museum meer waar de wassenbeelden achter rode touwen staan. In plaats daarvan staat een volledig interactieve ervaring waarbij je de kans krijgt om jezelf onder te dompelen in een unieke wereld van beroemde gezichten. Zo krijg je onder andere de kans om te zingen met Adele, koffie te drinken met George Clooney en kun je ervaren hoe het is om naast bekende Nederlandse DJ’s voor een uitzinnig publiek te staan!

Madame Tussauds ligt op steenworp afstand van The Amsterdam Dungeon. Aangezien deze twee attracties zo makkelijk met elkaar te combineren zijn, bieden wij een special combinatieticket aan. Met het combinatieticket kun je namelijk voordelig beide attracties bezoeken! Als je deze combi-deal online boekt, dan bespaar je maar liefst €18,50 ten opzichte van de deurprijzen!Rondvaart door de historische grachten van Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk wereldberoemd door haar unieke grachten en wat is er nou leuker dan deze vanaf het water te verkennen? Tijdens een rondvaart zal je door de bekende hoofdgrachten Singel, Heren-, Keizer- en Prinsengracht van het water bekijken, wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens je dagje Amsterdam! In samenwerking met een ervaren rederij biedt The Amsterdam Dungeon speciale combinatietickets aan waarmee je je bezoek voordelig kunt combineren met een rondvaart. Koop deze combideal eenvoudig door op de rode knop te klikken.Leer het menselijk lichaam van top tot teen kennen bij Body Worlds

Op slechts 10 minuten lopen vanaf The Amsterdam Dungeon ligt het anatomisch museum Body Worlds. In deze attractie aan de Damrak kun jij het menselijk lichaam in de detail bekijken en leren kennen. In Body Worlds staan maar liefst 200 opgezette echte menselijke lichamen waarmee jij oog in oog kunt komen te staan! Bij Body Worlds zal je gegarandeerd verwonderen over wat er zich allemaal onder onze huid afspeelt en hoe alles wat we in ons dagelijke leven doen, zoals sporten, eten en roken, invloed heeft op ons lichaam. In samenwerking met Body Worlds biedt The Amsterdam Dungeon voordelige online combinatietickets aan, waarmee je tijdens je dagje Amsterdam deze twee topattracties voordelig een bezoek kunt brengen. Boek deze combideal voordelig online via de rode knop.