De allerleukste attractie Amsterdam

Ben je op zoek naar de leukste attractie in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Laat ons je helpen in je zoektocht naar het leukste dagje uit. In samenwerking met verschillende topattracties in Amsterdam bieden wij voordelige combinatietickets aan. Hiermee kun je naast je bezoek aan The Amsterdam Dungeon je dag helemaal compleet maken door ook de andere leuke attracties te bezoeken. Dit allemaal met een leuke korting op jouw ticket, onze online kaarten zijn namelijk altijd goedkoper dan aan de deur.

De nummer 1 attractie Amsterdam: The Amsterdam Dungeon

Wat niet aan jouw dag in Amsterdam mag ontbreken is natuurlijk een bezoek aan The Amsterdam Dungeon, de attractie in Amsterdam die je meegemaakt moet hebben. The Amsterdam Dungeon is een unieke en spannende attractie die je meeneemt naar het hachelijke verleden van Amsterdam. Tijdens je bezoek zal je aan de hand van 12 verschillende shows met acteurs meer dan 500 jaar aan de meest duistere Amsterdamse geschiedenis leren kennen. Laat je meesleuren en leer een hele nieuwe kant van jouw lievelingsstad kennen! Als jij tegen een beetje spanning kunt en je niet te snel bang laat maken dan dagen wij jou uit om The Dungeon te betreden. Het is in The Amsterdam Dungeon de vraag of je gaat bezwijken van angst of door een lachbui. Naast al het griezelen wordt je namelijk ook ruim voorzien in je dagelijkse portie humor. Dit maakt The Amsterdam Dungeon een uitermate geschikte plek om je familie en vrienden mee naartoe te nemen. Tijdens je bezoek aan de leukste attractie van Amsterdam vast dat je het niet droog gaat houden. Klik hier voor mee informatie over The Amsterdam Dungeon.

Maak je dag compleet door meerdere attracties te bezoeken

The Dungeon ligt midden in het historisch centrum van Amsterdam, om de hoek van de Kalverstraat, aan het Rokin en op slechts 15 minuten lopen vanaf het centraal station. Klik hier voor meer informatie over hoe je The Amsterdam Dungeon het beste kunt bereiken. In de buurt van The Amsterdam Dungeon zijn er tal van andere attracties die jij kunt bezoeken tijdens je dag in Amsterdam. In samenwerking met enkele andere Amsterdamse topattracties bieden wij speciale combinatietickets aan, waarmee je voordelig meerdere attracties kunt bezoeken. 

Big Ticket; haal het maximale uit je dag in Amsterdam!

Voor degenen die het maximale willen halen uit hun dagje Amsterdam bieden wij een Big Ticket aan, waarmee je voordelig 3 attracties in Amsterdam kunt combineren! Met het Big Ticket combineer je namelijk je bezoek aan The Amsterdam Dungeon met een bezoek aan Madame Tussauds en een prachtige rondvaart. Je bespaart met het Big Ticket maar liefst €21,-! Het is ook mogelijk om je bezoek aan The Amsterdam Dungeon alleen te combineren met of Madame Tussauds of een rondvaart. Verder bieden we ook een combinatieticket aan waarmee je na je bezoek aan The Amsterdam Dungeon ook Body Worlds met korting kunt bezoeken. Meer informatie over de attracties waarmee we combitickets aanbieden vind je hieronder.

Wees slim en koop je tickets online; onze online prijzen zijn altijd goedkoper dan aan de deur!  Bekijk Tickets

Straal tussen de sterren

Maak je dag compleet door je bezoek aan The Dungeon te combineren met een bezoek aan Madame Tussauds! Dit is al sinds jaar en dag  een van de populairste attractie Amsterdam. Madame Tussauds ligt in een monumentaal pand op de Dam, op steenworp afstand van The Amsterdam Dungeon, en het is daarom perfect met elkaar combineren. Na slechts 5 minuten lopen kun jij na je bezoek aan The Amsterdam Dungeon namelijk al in een wereld vol met bekende gezichten duiken. Bij Madame Tussauds sta jij oog in oog met de grootste nationale en internationale sterren zoals Ariana Grande, Johnny Depp en Enzo Knol. Ontdek de verschillende ruimtes van deze unieke interactieve attractie in Amsterdam en laat je verrassen! Koop je combinatieticket voor The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds vooraf online en bespaar ten opzichte van onze deurprijzen!  Ontdek Amsterdam vanaf het water

Na het griezelen bij The Dungeon is het tijd om de prachtige grachten van Amsterdam te bewonderen tijdens een rondvaart. Een ervaren rederij vaart je met alle plezier in een luxe rondvaartboot langs al het moois dat Amsterdam vanaf het water te bieden heeft. Zo zie je bijvoorbeeld veel fraaie grachtenhuizen, de zevenbogen-bruggengracht en natuurlijk ook de Magere Brug over de Amstel. Ook gaat de rondvaart boot langs de haven, hier ligt het imponerende VOC-schip. Iets dat je echt een keer gezien moet hebben! Kortom, dit is een rondvaart die je niet snel zult vergeten. De opstapplek voor de rondvaart bevindt zich op 10 minuten loopafstand van The Amsterdam Dungeon! Maak gebruik van onze korting en koop je tickets online.Leer het menselijk lichaam van top tot teen kennen!

Op slechts 10 minuten lopen van The Amsterdam Dungeon ligt een andere populaire Amsterdamse attractie; het anatomisch museum Body Worlds. Bij Body Worlds krijg je de unieke kans om oog in oog te komen te staan met maar liefst 200 echte menselijke lichamen en zul je de innerlijke werking van het menselijk lichaam leren begrijpen. Combineer deze attractie met The Amsterdam Dungeon en verwonder je over wat er zich allemaal onder onze huid afspeelt en hoe alles wat we in ons dagelijks leven doen- sporten, eten, roken – van invloed is op de staat van ons lichaam. In samenwerking met Body Worlds biedt The Amsterdam Dungeon voordelige combinatietickets aan, waarme je tijdens je dagje Amsterdam deze 2 Amsterdamse attracties voordelig kunt bezoeken! Boek deze combideal voordelig online en bespaar ten opzichte van de deurprijs!